„MAXIMA GRUPĖS" korporacinių reikalų vadovu tapo Giedrius Juozapavičius
Bendrovės „MAXIMA GRUPĖ" korporacinių reikalų vadovu tapo Giedrius Juozapavičius, iki šiol vadovavęs šios bendrovės Įvaizdžio ir komunikacijos centrui. Šiose pareigose G. Juozapavičius bus atsakingas už „MAXIMA GRUPĖS" korporacinius bei viešuosius ryšius, rūpinsis „MAXIMA GRUPEI" priklausančių bendrovių įvaizdžio bei reputacijos formavimo priežiūra šalyse, kuriose jos veikia – Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

„Pastaraisiais metais „MAXIMA GRUPĖ" orientuojasi į projektus, susijusius su grupės ir jos įmonių augimu bei reputacijos stiprinimu. Siekdami juos kuo efektyviau įgyvendinti, peržiūrėjome ir bendrovės struktūrą bei atsakomybes. Tikime, kad ilgametė Giedriaus Juozapavičiaus patirtis mūsų įmonių grupėje leis sėkmingai įgyvendinti šiuos tikslus", - sakė „MAXIMA GRUPĖS" generalinė direktorė Neringa Janavičiūtė.

„MAXIMA GRUPĖ" yra 2007 m. įsteigta kontroliuojančioji bendrovė, valdanti mažmeninės prekybos įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

Daugiau informacijos:
Giedrius Juozapavičius,
Korporacinių reikalų vadovas
MAXIMA GRUPĖ, UAB
Tel.: +370 659 15118
El. p. giedrius.juozapavicius@maximagrupe.eu
www.maximagrupe.eu

Grįžti į visas naujienas