Keičiasi bendrovės „MAXIMA Latvija“ vadovas

Mažmeninės prekybos įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje valdanti bendrovė „MAXIMA GRUPĖ" praneša, kad keičiasi bendrovės „MAXIMA Latvija" vadovas. Bendrovei „MAXIMA Latvija“ nuo rugsėjo 7 dienos vadovauti pradeda Andris Vilcmeieris (Andris Vilcmeiers). Jis pakeis iki šiol beveik dvejus metus įmonei vadovavusią Jeleną Kondrašovą, kuri karjerą tęsia įmonėje „Akropolis LV“, kur eis valdybos narės pareigas ir prisijungs  prie komandos, kuri plėtoja Rygos „ Akropolio“ prekybos centrą

„MAXIMA Latvija“ išgyveno nelengvus pastaruosius dvejus metus – esu dėkinga Jelenai, kad sunkiu įmonei  momentu ji prisiėmė atsakomybę ir kartu su „Maxima“ vadovais Latvijoje stabilizavo įmonės veiklą. Šiuo metu „Maxima Latvija“ žengia į naują vystymosi etapą, naujam vadovui keliami tikslai –  užtikrinti įmonės veiklos tęstinumą ir „MAXIMA Latvija“ strateginių krypčių įgyvendinimą, siekiant subalansuoto įmonės augimo konkurencinėje aplinkoje, įgyvendinant efektyvią tiekimo grandinę ir stiprinant darbuotojų komandą. Taip pat svarbu tęsti pradėtus darbus bendrovės viduje, įvesti naujas vertybes ir sukurti naują organizacijos kultūrą“, – sako MAXIMA GRUPĖ, UAB, generalinė direktorė Neringa Janavičiūtė.

„Maxima Latvija“ jau dvejus metus žengia tikslinių permainų keliu. Tai viena stambiausių Latvijos įmonių, didžiausias darbdavys privačiame sektoriuje ir kasdienis daugelio žmonių pasirinkimas, perkant maisto produktus. Mūsų komandos užduotis – užtikrinti klientams patogesnį kasdienio apsipirkimo procesą bei veikti atsakingai. Ateidamas į šią  įmonę atsinešu savo patirtį ir tikiuosi ją sėkmingai pritaikyti įgyvendinant įmonės tikslus“, – sako naujasis bendrovės „MAXIMA Latvija“ vadovas A. Vilcmeieris.

Prieš prisijungdamas prie „MAXIMA Latvijos“ Andris Vilcmeieris buvo paukščių auginimo, paukštienos ir jos produkcijos gamybos įmonės „Putnu fabrika Ķekava“ valdybos pirmininku ir vadovavo žemės ūkio įmonei „Lielzeltiņi“. Jam taip pat yra tekę dirbti logistikos ir transporto sferoje – ėjo vadovaujančias pareigas tokiose bendrovėse kaip „Venstpils nafta“, „Latvijas kuģniecība“, „Ventspils naftas termināls“, „Lat Ros Trans“, taip pat dirbo investicijų valdymo srityje. Gavęs išsilavinimą vadybos ir finansų srityje jis karjerą pradėjo audito bendrovėje „Price waterhouse Coopers Latvia“.

MAXIMA GRUPĖ, UAB yra 2007 m. įsteigta kontroliuojančioji bendrovė, valdanti mažmeninės prekybos įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje. Šiuo metu jose veikia 528 parduotuvės „MAXIMA X“, „MAXIMA XX“, „MAXIMA XXX“, „T-MARKET“, „ALDIK“: Lietuvoje jų yra 232, Latvijoje – 147, Estijoje – 75, Bulgarijoje – 47, Lenkijoje – 27. Iš viso grupės įmonėse visose šalyse dirba daugiau kaip 31 tūkst. darbuotojų. 

Daugiau informacijos:
Giedrius Juozapavičius, Korporacinių reikalų vadovas
MAXIMA GRUPĖ, UAB
Tel.: +370 659 15118
El. p. giedrius.juozapavicius@maximagrupe.eu
www.maximagrupe.eu

Grįžti į visas naujienas