2018 m. gruodžio 12 d.

Lenkijos ambasada Lietuvoje kartu su Lenkijos investicijų ir prekybos agentūra apdovanojo „Maxima Grupę“ už prekybos tinklo „Stokrotka“ įsigijimą. Apdovanojimas buvo įteiktas gruodžio 11 d. ambasadoje vykusiame „Lenkijos verslo apdovanojimų 2018“ renginyje.  

Skaityti daugiau

2018 m. gruodžio 4 d.

„Maxima Grupės“ nuo šių metų pavasario Lenkijoje valdomas mažmeninės prekybos tinklas „Stokrotka“ iš susijusių akcininkų įsigijo kitą šioje rinkoje veikiantį tinklą „Sano“. Įmonių sujungimą ketinama užbaigti 2019 m. pradžioje.

Skaityti daugiau

2018 m. lapkričio 29 d.

„Maxima Grupė“ priėmė sprendimą steigti naują įmonę „Maxima International Sourcing“, kurioje bus sutelktos centralizuotų pirkimų kompetencijos. Naujoji bendrovė teiks agentavimo paslaugas „Maxima Grupės“ valdomiems prekybos tinklams Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Bulgarijoje, vystys privačius prekės ženklus, vykdys didmeninės prekybos veiklą. Bendrovę planuojama įsteigti kitų metų pradžioje.

Skaityti daugiau

2018 m. lapkričio 13 d.

„Maxima Grupė“, valdanti prekybos tinklus „Maxima“ Baltijos šalyse, „Stokrotka“ Lenkijoje ir „T-Market“ Bulgarijoje, šiose rinkose 2019 metais planuoja atidaryti 120-140 naujų parduotuvių. Didžioji jų dalis duris atvers Lenkijoje. Į parduotuvių tinklo plėtrą ir atnaujinimą iš viso kitąmet numatyta investuoti ne mažiau kaip 100 mln. eurų.

Skaityti daugiau

2018 m. lapkričio 7 d.
Lapkričio 5-6 d. Varšuvoje vykusiame viename didžiausių mažmeninės prekybos renginių „Maisto rinkos ir mažmeninės prekybos forumas“ (lenk. Forum Rynku Spożywczego i Handlu) „Maxima Grupė“ laimėjo apdovanojimą už sėkmingai įgyvendintą prekybos tinklo „Stokrotka“ įsigijimą ir tolimesnį įmonės augimą.

Skaityti daugiau