„Maxima” užima 5-tą vietą Baltijos šalių gyventojų mėgstamiausių prekės ženklų sąraše

Labiausiai mėgstami prekių ženklai Latvijoje ir Baltijos šalyse buvo paskelbti praėjusią savaitę Rygoje vykusioje „Mėgstamiausių prekės ženklų 2017“ apdovanojimų ceremonijoje. Tarp konkurse dalyvavusių 50 skirtingų bendrovių „Maxima“ buvo paskelbta 5-tu labiausiai mėgstamų prekės ženklų Baltijos šalyse 2017 metais (8-ta pozicija 2016-aisias). Mėgstamiausių prekės ženklų sąrašas Latvijoje sudaromas jau 13 metų, o pripažintas  Baltijos šalyse jis nuo 2012 m. 

10 labiausiai mėgstamų prekės ženklų Baltijos šalyse 2017 m.

 

Labiausiai mėgstamų prekės ženklų sąrašo sudarymo tikslas yra nustatyti vertę ir veiksnius, turinčius įtakos didžiausiems nacionaliniams ir tarptautiniams prekių ženklams. Prekės ženklo vertę sudaro visuomenės lojalių klientų skaičius ir ji vertinama pagal du rodiklius – planuojamą apsipirkimą ir emocinį patrauklumą. Tyrime nagrinėjama daugybė temų, susijusių su prekių ženklais, tačiau viešai prieinami tik trys veiksniai: prekės ženklo unikalumas, kokybė ir vertė. Todėl šie trys veiksniai taip pat gali būti naudojami įmonės įgyvendinamiems rinkodaros veiklos rezultatams įvertinti. Labiausiai mėgstami prekės ženklai nustatomi pagal „DDB Brand Capital  TM“ tyrimo metodiką, kuria naudojasi daugiau nei 30 šalių. Daugiau informacijos galite rasti čia: www.zimolutops.lv

Tuo tarpu „Maxima Latvija“ jau antrus metus buvo paskelbta 9-u labiausiai mėgstamu prekės ženklu Latvijoje ir tapo nugalėtoja kategorijoje „Vertingiausias prekės ženklas sumokėtų pinigų atžvilgiu“ (Labiausiai prieinamas prekės ženklas). Mūsų pastangos buvo pripažintos ir socialiniuose tinkluose, kur „Maxima Latvija“ gavo 5-ą vietą kategorijoje „Įtakingiausi prekės ženklai socialiniuose tinkluose“.

Sveikiname visus – mes visi prisidėjome prie to, kad mūsų įmonę būtų patraukli mūsų klientams!

Grįžti į visas naujienas