„Maxima Grupės“ stebėtojų taryboje – du nauji nariai

„Maxima Grupės“ stebėtojų tarybą papildė du nauji nariai: Ignas Staškevičius, „Vilniaus prekybos“ grupės įmonių smulkusis akcininkas, ir Raimonda Kižienė, „Euroapotheca“ valdybos pirmininkė ir generalinė direktorė. Jolanta Bivainytė, Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro „Talka LT“ vadovė, išrinkta stebėtojų tarybos pirmininke. Stebėtojų taryboje nebedirbs Petras Jašinskas, kuris iš šių pareigų pasitraukė savo noru.  

 „Vertiname svarų Petro indėlį į sėkmingą organizacijos vystymą ir plėtrą. Kartu gerbiame jo pasirinkimą ir tikime, kad grupėje įgyta patirtis Petrui leis užtikrintai žengti į kitą karjeros etapą“, – komentuoja Marius Čatrauskas, „Vilniaus prekybos“ valdybos pirmininkas.

„Žinios, kurias įgijau daugiau kaip dešimtmetį dirbdamas skirtingose „Vilniaus prekybos“ įmonėse, man yra labai vertingos. Tikiuosi sukauptą patirtį pritaikyti ir naujose veiklose“,  – teigia P. Jašinskas.

M. Čatrausko teigimu, naujai suformuotoje stebėtojų taryboje dirbs profesionalūs ilgą patirtį versle sukaupę nariai. Valdymo struktūros sustiprinimas padės „Maxima Grupei“ žengti į naująjį veiklos etapą.

Grįžti į visas naujienas