„Maxima LT“ finansų vadovas Kęstutis Gailius jungiasi prie „Emperia Holding S.A.“ komandos

„Tikime, kad Kęstučio sukaupta patirtis ir kompetencija prisidės prie sėkmingos „Emperia Holding S.A.“ integracijos į grupę ir sklandaus šalių komandų bendradarbiavimo. Kartu tai yra puikus įrodymas, kad „Maxima Grupė“ bręsta kaip tarptautinis verslas, kur aukštus pasiekimus demonstruojantiems darbuotojams atsiveria karjeros galimybės grupės įmonėse ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje“, – teigia Dalius Misiūnas, „Maxima Grupės“ valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius.

Prie „Maxima LT“ komandos K. Gailius prisijungė 2016 m. liepą. Tuomet jis pradėjo eiti komercinės analizės departamento direktoriaus pareigas, vėliau tapo bendrovės finansų vadovu. Jis yra sukaupęs 15 metų darbo finansų sektoriuje patirtį.

„Galimybė eiti atsakingas pareigas įmonėje, veikiančioje dinamiškoje Lenkijos rinkoje, bus įdomus ir vertingas profesinis iššūkis. Kartu nuoširdžiai dėkoju „Maxima“ komandai už drauge pasiektus rezultatus, iš čia išsinešu daug geros praktikos, kurią, neabejoju, pritaikysiu ir naujosiose pareigose“, – teigia K. Gailius.

Konkursą „Maxima LT“ finansų vadovo pareigoms užimti planuojama skelbti artimiausiu metu.

 

Grįžti į visas naujienas