„Maxima Grupei“ – įvertinimas už investicijas Lenkijos rinkoje

Lapkričio 5-6 d. Varšuvoje vykusiame viename didžiausių mažmeninės prekybos renginių „Maisto rinkos ir mažmeninės prekybos forumas“ (lenk. Forum Rynku Spożywczego i Handlu) „Maxima Grupė“ laimėjo apdovanojimą už sėkmingai įgyvendintą prekybos tinklo „Stokrotka“ įsigijimą ir tolimesnį įmonės augimą.

„Šis apdovanojimas mums yra svarbus pripažinimas turint mintyje, kad investuojame ir vykdome plėtrą daug didesnėje rinkoje nei Lietuva. Pozityvus Lenkijos kolegų įvertinimas motyvuoja ir toliau auginti verslą šioje šalyje. Lenkija mums patraukli dėl savo dydžio, augimo ir konsolidacijos potencialo. Todėl čia ir toliau planuojame ambicingą plėtrą“, – teigia „Maxima Grupės“ valdybos pirmininkas ir vadovas Dalius Misiūnas.

Bendrovės žiniomis, įgyvendinusi įsigijimo sandorį „Maxima Grupė“ tapo stambiausiu lietuviško kapitalo investuotoju Lenkijoje.

Apdovanojimuose, skirtuose pažymėti svarbiausius įvykius Lenkijos mažmeninės prekybos sektoriuje, „Maxima Grupė“ buvo nominuota „Metų Lenkijos maisto rinkos įvykio“ kategorijoje. Kasmet vykstantį renginį, pritraukiantį virš tūkstančio dalyvių, organizuoja „PTWP SA Group“, kuriai priklauso Lenkijos mažmeninės prekybos žurnalas „Maisto rinka“ (lenk. Rynek Spożywczy) ir šiam sektoriui skirti naujienų portalai (portalspozywczy.pl ir dlahandlu.pl.).

Šį rudenį „Maxima Grupė“ sėkmingai užbaigė „Stokrotka“ ir nuo 2012 metų Lenkijoje valdyto prekybos tinklo „Aldik“ integraciją. Šiuo metu „Stokrotka“ prekybos tinklui priklauso per 500 prekybos vietų. Įmonėje dirba virš 8 tūkst. darbuotojų.

Grįžti į visas naujienas