Įsteigtas „Maxima International Sourcing“ padalinys Lenkijoje

„Maxima Grupė“ įsteigė dukterinės bendrovės „Maxima International Sourcing“, teikiančios  agentavimo paslaugas prekybos tinklams Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Bulgarijoje, padalinį Lenkijoje „Maxima International Sourcing Poland“. Jo tikslas – bendradarbiauti su kaimyninėje šalyje veikiančiais tiekėjais – Lenkijos bendrovėmis ir čia įsikūrusiomis tarptautinių tiekėjų atstovybėmis.   

Įsteigtai įmonei vadovaus „Maxima International Sourcing“ valdybos narys Gintaras Jasinskas, atsakingas už komercijos srities projektus Lenkijoje ir Bulgarijoje. „Maxima International Sourcing Poland“ biuras bus sostinėje Varšuvoje, čia kol kas dirbs 5 darbuotojai.

„Su šiuo sprendimu stipriname pirkimų funkciją Lenkijoje. Čia nuolat veikiantis padalinys leis palaikyti glaudesnius ryšius su esamais tiekėjais ir gamintojais, o taip pat užmegzti naujus kontaktus su potencialiais partneriais. Įmonės tikslas – užtikrinti prekių įsigijimą patraukliausiomis sąlygomis ne tik iš vietinių, bet ir Lenkijoje įsikūrusių tarptautinių partnerių. Tai atitinkamai leis pasiūlyti geras kainas pirkėjams visose rinkose“, –teigia „Maxima International Sourcing“ vadovas Tomas Palevičius.

„Maxima International Sourcing“ buvo įsteigta šių metų vasario mėn. Bendrovė sukurta atskyrus franšizės ir agentavimo paslaugas grupės įmonėms teikusios „Franmax“ veiklas, siekiant išgryninti ir stiprinti tarptautines prekių pirkimo kompetencijas. Po reorganizavimo veiklą tęsia FRANMAX, UAB ir nuo jos atskirta MAXIMA International Sourcing, UAB.

„Maxima Grupė“ Lenkijoje valdo prekybos tinklą „Stokrotka“, po šiuo prekės ženklu šiuo metu veikia 577 parduotuvės.

Grįžti į visas naujienas