„Maxima Grupė“ prisijungė prie JTO „Pasaulinio Susitarimo“

„Maxima Grupė“ tapo Jungtinių Tautų Organizacijos (JTO) „Pasaulinio Susitarimo“ (angl. „Global Compact“) iniciatyvos nare. Prisijungdama prie jau du dešimtmečius veikiančio globalaus tinklo, „Maxima grupė“ palaiko 10 „Pasaulinio Susitarimo“ principų žmogaus teisių, aplinkosaugos, ekonomikos ir antikorupcijos srityse bei 17 darnaus vystymosi tikslų, kurie yra JTO „Darnaus vystymosi darbotvarkės iki 2030 metų“ pagrindas.

„Prisijungdami prie „Pasaulinio Susitarimo“ iniciatyvos ne tik vykdome įsipareigojimus investuotojams bei visuomenei, bet ir siekiame toliau stiprinti atsakingą grupės įmonių veiklą. Šiuo JTO Susitarimu skatinamos vertybės yra aktualios ir artimos man bei mano komandai“, – teigia „Maxima Grupės“ generalinė direktorė Jolanta Bivainytė. 

JTO „Pasaulinis susitarimas“ – tai didžiausia savanoriška socialinės atsakomybės iniciatyva, veikianti nuo 1999 m. Susitarime dalyvauja virš 9 tūkst. verslo įmonių, nevyriausybinių organizacijų ir mokslo įstaigų iš daugiau nei 160 šalių. „Maxima Grupė“ tapo trisdešimta nare iš Lietuvos, prisijungusia prie šios iniciatyvos.

Grįžti į visas naujienas