MAXIMA Bulgarija vadovybės pasikeitimas
 
Išdirbęs nustatytą 2 metų laikotarpį, kadenciją 2009 metų gegužės 14 dieną baigia MAXIMA Bulgarija EOOD direktorius Pavels Filipovs, kuris kaip patyręs vadovas po kelių paskyrimų iš eilės užsienyje grįžta į darbą MAXIMA Grupės įmonėse Baltijos šalyse.
 
Direktoriumi kitai kadencijai direktorių tarybos sprendimu yra skiriamas Vygintas Šapokas, paskutinius vienerius metus ėjęs Maisto ir pirmojo būtinumo prekių pirkimo direktoriaus pareigas MAXIMA Latvija.
 
MAXIMA Bulgaria EOOD direktorius Vygintas Šapokas (31 m.) yra lietuvis, gimęs ir užaugęs Marijampolėje, Lietuvoje. 1999 metais baigė bakalauro studijas Tarptautinio Santykių ir Politikos Mokslų Institute prie Vilniaus Universiteto. Savo karjerą MAXIMA Grupės įmonėse Vygintas pradėjo 2003.03.20 dieną nuo komercijos vadybininko pareigybės MAXIMA LT, UAB. 2006.09.01 dieną paskiriamas prekių grupės vadovu. 2008.05.31 pradėjo tarptautinę karjerą MAXIMA Latvija SIA, kur užimdamas dabartinį paskutinį postą per vienerius metus pasiekė žymių rezultatų savo srityje.
 
Bendrauja lietuvių, anglų, rusų kalbomis. Turi šeimą, augina 2 dukteris.
 
Sveikiname Vygintą, drąsiai priėmus nelengvą iššūkį, ir linkime vesti MAXIMA Bulgaria įmonę ir kolektyvą verslo sėkmės keliu.
 

Grįžti į visas naujienas