Sąskaitas už ryšį MAXIMA GRUPĖ tikisi sumažinti iki 50 proc.
2010 m. gegužės 27 d.
 
MAXIMA GRUPĖ, UAB, pasirinko naujus ryšio paslaugų tiekėjus trijose Baltijos šalyse. Bendrovės skelbtą telekomunikacijos paslaugų konkursą Lietuvoje laimėjo bendrovės „Eurocom SIP" ir „Eurocom", Latvijoje – „Lattelecom" ir „Tele2", Estijoje – „Elion" ir „Tele2". Pasirinktos bendrovės MAXIMA LT, UAB, „MAXIMA Latvija, SIA" ir „Maxima Eesti" teiks tiek mobilaus, tiek fiksuoto ryšio paslaugas. Tikimasi, jog naujos sutartys leis sumažinti ryšio išlaidas iki 50 proc.
 
„Siekiame savo pirkėjams pasiūlyti kuo mažesnes kainas, jas mažiname ir savo sąskaita, ir revizuodami visas savo vidines išlaidas. Neabejojome, kad nauji susitarimai su ryšio tiekėjais leis gerokai sumažinti išlaidas telekomunikacijų paslaugoms", - sako MAXIMA GRUPĖ, UAB, Informacinių technologijų valdymo centro vadovas Romas Butkevičius. Pasak jo, MAXIMA GRUPĖ bendrovės trijose Baltijos šalyse ir Bulgarijoje ryšio paslaugoms per metus vidutiniškai išleidžia apie 3 mln. litų. Tikimasi, kad pasirinkti paslaugų tiekėjai MAXIMA GRUPĖS bendrovėms leis iki 50 proc. sumažinti ryšio išlaidas.

Baltijos šalyse MAXIMA GRUPĖ skelbtame konkurse iš viso dalyvavo 21 fiksuoto ar mobilaus ryšio bendrovė: 8 – Lietuvoje, 6 – Latvijoje ir 7 – Estijoje. Kvietimai pateikti siūlymus siųsti pagrindinėms telekomunikacijų bendrovėms visose trijose Baltijos šalyse.
 
„Mūsų darbuotojai daugiausia naudojasi pagrindinėmis ryšio paslaugomis – pokalbiais ir sms žinutėmis. Priklausomai nuo šalies, 40-60 proc. visų pokalbių sudaro pokalbiai tarp įmonės darbuotojų, likusi dalis – su bendrovės tiekėjais ir partneriais. Mums taip pat svarbus tarptautinis ryšys - pokalbiai tarp MAXIMA GRUPĖ ofiso Lietuvoje ir bendrovės kitų šalių darbuotojų sudaro apie 20 proc. MAXIMA GRUPĖ pokalbių kiekio", - sako R. Butkevičius. Anot jo, visų pasirinktų telekomunikacijos paslaugų tiekėjų kokybė atitinka bendrovės keliamus reikalavimus ryšiui.
 
Iš viso daugiau nei 1600 MAXIMA GRUPĖ darbuotojų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje naudojasi mobiliojo ryšio operatorių paslaugomis. Bendrovė trijose šalyse taip pat turi 2700 fiksuotojo ryšio numerių.

MAXIMA GRUPĖ, UAB, yra 2007 m. registruotas operatyvinis finansinis holdingas, valdantis mažmeninės prekybos verslą Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, ir Bulgarijoje, kurį sudaro 426 prekybos centrai „Maxima X", „Maxima XX", „Maxima XXX", „T-Market", „Ermitažas": Lietuvoje – 217, Latvijoje – 127, Estijoje – 52, Bulgarijoje – 30. MAXIMA GRUPĖS, UAB, valdomose įmonėse visose šalyse dirba virš 23,5 tūkst. darbuotojų.

Grįžti į visas naujienas