„Maxima Grupės“ finansų vadove paskirta Karolina Zygmantaitė

Vitalij Rakovski „Maxima Grupės“ finansų vadovo pareigose keičia Karolina Zygmantaitė. Vitalij Rakovski atšaukiamas ir iš „Maxima Grupės“ valdybos. „Maxima grupės“ valdyboje darbą tęsia 2020 m. spalio 14 d. išrinkti nariai: Jolanta Bivainytė, Mantas Kuncaitis, Tomas Rupšys, Petar Petrov Pavlov, Edvinas Volkas ir Arūnas Zimnickas.

„Noriu padėkoti Vitalij Rakovski už prisidėjimą prie spartaus „Maxima Grupės“ augimo ir naujų finansavimo šaltinių užsitikrinimo. Džiaugiuosi, kad Karolina Zygmantaitė prisijungia prie mūsų finansų komandos. Jos energija ir platus matymas prisidės prie tolimesnės tvarios grupės plėtros“, – sako Mantas Kuncaitis, „Maxima Grupės“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas.

„Labai džiaugiuosi, kad prisijungiu prie „Maxima Grupės“ finansų komandos. Mane įkvepia keistis nebijančios įmonės, todėl su nauja energija imuosi šios atsakomybės“, – teigia naujoji „Maxima Grupės“ finansų vadovė Karolina Zygmantaitė.

Karolina Zygmantaitė prie „Vilniaus prekybos“ įmonių grupės prisijungė prieš metus, pastaruoju metu ėjo „Maxima Grupės“ generalinio direktoriaus patarėjos pareigas. Ji turi sukaupusi patirtį finansų audito srityje ir vadovaujant bendrovių finansų komandoms.

Papildoma informacija

„Maxima Grupė“ valdo prekybos tinklus „Maxima“ (Baltijos šalyse), „Stokrotka“ (Lenkijoje), „T-Market“ (Bulgarijoje) ir elektroninę maisto parduotuvę „Barbora“, veikiančią Baltijos šalyse ir Lenkijoje.

„Maxima Grupė“ priklauso „Vilniaus prekyba“ įmonių grupei. „Vilniaus prekyba“ per kitas dukterines įmones valdo investicijas į mažmeninės prekybos ir vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Švedijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

Grįžti į visas naujienas