„Maxima Grupė“ tapo Vilniaus prekybos paramos fondo DABAR dalininku

2022 m. rugsėjo 26 d. 

Rugsėjo 20 d. „Maxima Grupė“ tapo Vilniaus prekybos paramos fondo DABAR dalininku. Fondo veiklos kryptis – remti iniciatyvas, padedančias užtikrinti visa apimantį, lygiavertį ir kokybišką švietimą.

Vilniaus prekybos paramos fondas DABAR yra pagrindinis programos „Renkuosi mokyti“ partneris, nuo 2016 m. programai skyręs daugiau kaip 1 mln. eurų. Fondas kasmet taip pat remia kitus švietimo projektus. Šiais metais fondas skyrė stipendijas VU karjeros dienose vykusio hakatono laimėtojams, programoms „Pilietis per 31 valandą“, „Jaunas ir pilietiškas“. Šiais metais fondas skyrė paramą ir ukrainiečių klasę priėmusiai mokyklai Vilniuje.

Papildoma informacija

„Maxima Grupė“ valdo prekybos tinklus „Maxima“ (Baltijos šalyse), „Stokrotka“ (Lenkijoje), „T-Market“ (Bulgarijoje) ir elektroninę maisto prekių parduotuvę „Barbora“, veikiančią Baltijos šalyse ir Lenkijoje.

„Maxima Grupė“ priklauso „Vilniaus prekyba“ įmonių grupei. „Vilniaus prekyba“ per kitas dukterines įmones valdo investicijas į mažmeninės prekybos ir vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Švedijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

Kontaktinis asmuo:

Tomas Digaitis

„Maxima Grupės“ Komunikacijos ir tvarumo vadovas

tomas.digaitis@maximagrupe.eu

+37067436669

Grįžti į visas naujienas