„Maxima Grupėje“ – nauja vadovė

 Antradienį, lapkričio 29 d., MAXIMA GRUPĖ, UAB generalinės direktorės pareigas pradeda eiti Agnė Voverė.

 Naujoji „Maxima grupės“ valdybos pirmininkė bei generalinė direktorė A.Voverė VP grupėje dirba nuo 2004 m., karjerą pradėjusi „Maxima LT“ komercijos vadybininke. Jau trylika metų grupės įmonėse A.Voverė eina  vadovaujančias pareigas. Nuo 2022 m. kovo mėnesio buvo paskirta vadovauti „Ermi group“ bei „Ermitažui“, iki to dvejus metus vadovavo „Maxima International Sourcing“.

 „Maxima grupės“ valdybą sudarys Agnė Voverė (pirmininkė), Tomas Rupšys, Arūnas Zimnickas, Karolina Zygmantaitė, Edvinas Volkas bei Petar Pavlov.

 Nuo 2018 m. VP grupėje dirbęs ir pastaruosius dvejus metus vadovavęs „Maxima grupei“ Mantas Kuncaitis grupę palieka. M. Kuncaitis teigia, kad dėl tolimesnės karjeros spręs po pertraukos: „Paskutiniai ketveri metai buvo itin intensyvūs, kupini iššūkių bei galimybių. Šiuo metu norisi padaryti trumpą pertrauką, o tuomet spręsiu dėl fokuso grupėje ar už jos ribų“ – teigia M. Kuncaitis. 

Papildoma informacija

 „Maxima Grupė“ valdo prekybos tinklus „Maxima“ (Baltijos šalyse), „Stokrotka“ (Lenkijoje), „T-Market“ (Bulgarijoje) ir elektroninę maisto prekių parduotuvę „Barbora“, veikiančią Baltijos šalyse ir Lenkijoje.

 „Maxima Grupė“ priklauso „Vilniaus prekyba“ įmonių grupei. „Vilniaus prekyba“ per kitas dukterines įmones valdo investicijas į mažmeninės prekybos ir vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Švedijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

 Daugiau informacijos: 

Greta Koraliovienė
MAXIMA GRUPĖ, teisinių paslaugų vadovė
greta.koralioviene@maximagrupe.eu
 

Grįžti į visas naujienas