„Maxima Grupės“ valdomas mažmenos tinklas „Stokrotka“ Lenkijoje užbaigė 13 parduotuvių perėmimą

„Maxima Grupei“ priklausantis mažmeninės prekybos tinklas „Stokrotka“ Lenkijoje, užbaigė vietinio mažmeninės prekybos maisto prekėmis tinklo Mazovijos vaivadijoje, perėmimą, kaip buvo skelbta 2022 m. liepos 1 d. pasirašius pirkimo-pardavimo sutartį.

„Stokrotka“ gavo besąlyginį kompetentingų konkurencijos priežiūros institucijų leidimą dėl koncentracijos ir šalys įvykdė sutartyje numatytas sąlygas, leidžiančias perimti trylika parduotuvių. Atitinkamai, „Stokrotka“ valdomas parduotuvių tinklas išsiplėtė trylika naujų prekybos taškų ir buvo pradėtas adaptavimo šioms parduotuvėms veikti su „Stokrotka“ prekės ženklu procesas.

„Stokrotka“ yra mažmeninės maisto prekybos tinklas, priklausantis „Maxima Grupei“ nuo 2018 metų. 2021 metų pabaigoje, tinklą sudarė virš 800 nuosavų ir franšizės pagrindu veikiančių parduotuvių.

Papildoma informacija

„Maxima Grupė“ valdo prekybos tinklus „Maxima“ (Baltijos šalyse), „Stokrotka“ (Lenkijoje), „T-Market“ (Bulgarijoje) ir elektroninę maisto prekių parduotuvę „Barbora“, veikiančią Baltijos šalyse ir Lenkijoje.

„Maxima Grupė“ priklauso „Vilniaus prekyba“ įmonių grupei. „Vilniaus prekyba“ per kitas dukterines įmones valdo investicijas į mažmeninės prekybos ir vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Švedijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

 

Daugiau informacijos:

Greta Koraliovienė

MAXIMA GRUPĖ, teisinių paslaugų vadovė

greta.koralioviene@maximagrupe.eu

 

Grįžti į visas naujienas