Keičiasi „Barboros“ vadovas

Trečiadienį, sausio 18 d., RADAS, UAB ir UAB „Barbora“ direktorės pareigas pradeda eiti Asta Juodeškaitė, kuri keičia iki šiol pareigas ėjusį Andrių Mikalauską.

 Asta Juodeškaitė Vilniaus prekybos įmonių grupėje dirba nuo 2020 metų, karjerą pradėjusi kaip MAXIMA GRUPĖ, UAB personalo vadovė. Iki šiol, Asta Juodeškaitė buvo RADAS, UAB valdybos narė bei RADAS, UAB ir jos dukterinės bendrovės UAB „Barbora“ Personalo vadovė.

 RADAS, UAB valdybą sudarys Agnė Voverė (pirmininkė), Asta Juodeškaitė, Agota Talutė ir Viktoras Juozapaitis.

 Nuo 2017 m. „Vilniaus prekybos“ įmonių grupėje dirbęs ir pastaruosius metus už elektroninę prekybą atsakingas Andrius Mikalauskas palieka grupę. 

Papildoma informacija

 „Maxima Grupė“ valdo prekybos tinklus „Maxima“ (Baltijos šalyse), „Stokrotka“ (Lenkijoje), „T-Market“ (Bulgarijoje) ir elektroninę maisto prekių parduotuvę „Barbora“, veikiančią Baltijos šalyse ir Lenkijoje.

 „Maxima Grupė“ priklauso „Vilniaus prekyba“ įmonių grupei. „Vilniaus prekyba“ per kitas dukterines įmones valdo investicijas į mažmeninės prekybos ir vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Švedijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

 Daugiau informacijos:

 Greta Koraliovienė
MAXIMA GRUPĖ, teisinių paslaugų vadovė
greta.koralioviene@maximagrupe.eu

 

Grįžti į visas naujienas