„Vilniaus prekybos“ grupės el. prekybos įmonėse – trijų vadovų tarpusavio rotacija

2022 m. balandžio 8 d.

Šiandien, balandžio 8 dieną, įvyko vadovų rotacija trijose „Vilniaus prekybos“ grupės įmonėse, užsiimančiose el. prekyba: UAB „Barbora“, AZETA, UAB ir UAB „Trobos“.

„Barborai“, valdančiai el. parduotuves Baltijos šalyse, nuo šiandien vadovauja Andrius Ladauskas, pareigose keičiantis Andrių Jurgelevičių. Nuo „Barboros“ įkūrimo įmonėje dirbęs, o pastaruosius metus ir jai vadovavęs, A. Jurgelevičius tampa „Eurovaistinę“ internete Baltijos šalyse plėtojančios įmonės „Azeta“ direktoriumi. „Trobų“ direktoriaus pareigas iš A. Ladausko perima „Azetai“ 6 metus vadovavusi ir nuo pat „Eurovaistinės“ internete įkūrimo joje dirbusi Justė Levčenkaitė.

Už „Vilniaus prekybos“ grupės el. komerciją ir jos plėtrą atsakingas Andrius Mikalauskas, komentuodamas šią rotaciją, teigė: „Vykstančią rotaciją galima apibūdinti vienu VP grupės veikimo principu: Išties Mes Esame Sėkmingi Kartu Ir tuo Mėgaujamės („IMESKIM“). VP grupėje veikiame kartu ir kartu galvojame, kaip padaryti. Ir kaip padaryti geriau. Šios rotacijos tikslas – kiekvieno vadovo atsinešamas naujas impulsas į naują veikimo lauką bei tolesnė el. komercijos plėtra įmonėse. A. Jurgelevičius, J. Levčenkaitė ir A. Ladauskas puikiai išmano el. komercijos verslą ir yra ne tik vadovai, bet ir lyderiai, turintys savo vadovavimo stilius, o veikiantys tais pačiais principais ir tai šią rotaciją tik sustiprina. „Barbora“ ir „Azeta“ yra rinkos lyderės, savo sektoriuose diktuojančios tempą, o esant neeilinei situacijai šalyje prisiimančios atsakomybę ne tik už save, bet ir už visą rinką. Tuo tarpu „Trobos“ yra jauna el. komercijos įmonė, tačiau turi stiprią komandą, kuri taip pat plėtoja „Ermitažo“ el. parduotuvę ermitazas.lt. El. prekyba yra viena pagrindinių „Ermitažo“ krypčių, o konkurencija šioje rinkoje yra ypatingai didelė, tad J. Levčenkaitės patirtis ir lyderystė bus ypatingai reikalinga.“

Grįžti į visas naujienas