MAXIMA GRUPĖS įmonėse – nauji vadovai

MAXIMA GRUPĖ, UAB informuoja, kad paskirti nauji MAXIMA GRUPĖ, UAB ir MAXIMA LT, UAB vadovai. Nuo birželio 5 dienos MAXIMA GRUPEI vadovauja Manfredas Dargužis, o MAXIMAI LT – Jolanta Bivainytė.

Manfredas Dargužis, iki šiol vadovavęs AKROPOLIS GROUP, paskirtas MAXIMA GRUPĖS generaliniu direktoriumi ir išrinktas bendrovės valdybos pirmininku. Vadovavimą MAXIMA GRUPEI Manfredas Dargužis perima iš Agnės Voverės, kuri nuo birželio 5 d. užims naujas Baltijos regiono vadovės pareigas ir bus atsakinga už prekybos tinklus „Maxima“ ir elektroninę prekybą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, taip pat tęs darbą įmonės valdyboje. Atnaujintą MAXIMA GRUPĖS valdybą sudaro: Manfredas Dargužis, Agnė Voverė, Lauryna Šaltinė, Jolanta Bivainytė, Karolina Zygmantaitė, Arūnas Zimnickas ir Petar Petrov Pavlov. Prieš paskiriant į naujas pareigas M. Dargužis atsistatydino iš MAXIMA GRUPĖ, UAB stebėtojų tarybos, kurioje jį pakeitė Jurgita Šlekytė, MAXIMA GRUPĖS galutinės patronuojančios bendrovės Metodika B.V. valdybos narė.

Komentuodamas pasikeitimus, Manfredas Dargužis pabrėžia, kad MAXIMA GRUPĖS generalinio direktoriaus pozicija – rimtas profesinis iššūkis: „Grupė valdo penkis prekybos tinklus, veikiančius Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Bulgarijoje, taip pat elektroninės prekybos verslus, todėl veiklos apimtys tikrai didelės. Esu dėkingas už pasitikėjimą ir priimu tai kaip galimybę pritaikyti turimas žinias stiprinant „Maxima“ tinklą Baltijos šalyse ir plečiant mažmeninės prekybos veiklą Lenkijos ir Bulgarijos rinkose.“ 

Pastaruosius metus „Vilniaus prekybai“ vadovavusi Jolanta Bivainytė paskirta MAXIMA LT, UAB generaline direktore bei išrinkta įmonės valdybos pirmininke. J. Bivainytė įmonei jau yra vadovavusi 2019-2022 metais. Nuo 2022 m. kovo mėn. MAXIMA LT generalinio direktoriaus pareigas ėjęs Tomas Rupšys atsistatydino iš MAXIMA GRUPĖS valdybos ir karjerą tęs už įmonės ribų.

   Manfredas Dargužis                                                  Jolanta Bivainytė                                   Agnė Voverė

MAXIMA GRUPĖ Generalinis direktorius            MAXIMA LT Generalinė direktorė            Baltijos regiono vadovė

 

                                           

              

 

Grįžti į visas naujienas